Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παρουσίαση Βιβλίου "Ο Δρόμος για μια Σχέση Μαγική", Παρασκευή 18 Μαΐου, στο Βιβλιοπωλείο "Discover", Ώρα 19:00


Οι Εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο "Discover" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Σμαρούλας Παντελή "Ο δρόμος για μία Σχέση Μαγική".
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 19:00 στο φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου "Discover".


Λίγα λόγια για για να βάλεις τη μαγεία στη σχέση σου....
Λίγα λόγια για  το βιβλίο...

Τι είναι, λοιπόν, ο έρωτας;
Μήπως ένας παραμορφωτικός καθρέφτης μέσα στον οποίο βλέπουμε τον σύντροφό μας έτσι όπως επιθυμούμε;
Κι όλη αυτή η μαγεία που βιώνουμε στην αρχή της σχέσης, μήπως είναι και αυτή μια αυταπάτη, που διαλύεται καθώς ξεκινάμε την καταστροφική λογιστική του «μία σου και μία μου» και του «τώρα εγώ θα σου δείξω»;

Υπάρχει ωστόσο κι άλλος δρόμος για να «συναντήσουμε» τον σύντροφό μας και να οικοδομήσουμε μαζί του τη μαγική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θα ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για συντροφικότητα.
Μπορούμε στ’ αλήθεια να προσεγγίσουμε από μια νέα οπτική γωνία τη σχέση μας και να συνδεθούμε με έναν τρόπο μαγικό μέσα σε μια πραγματικότητα που θα μοιάζει με όνειρο! 

 Λίγα λόγια για τη συγγραφέα...

Η Σμαρούλα Παντελή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959. Είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς και διευθύνει βιωματικά σεμινάρια για τα στελέχη τους με θέματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την ομαδικότητα και τη Συναισθηματική Νοημοσύνη. Από το 2002 μέχρι το 2009 συνεργάστηκε με το πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει γράψει βιβλία ψυχολογίας, θεματικά ημερολόγια και παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά του Δημοτικού. Διευθύνει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Playback Nuevo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου