Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσίαση Βιβλίου "Ο Αγώνας της ζωής μου" του Αντώνη Νικοπολίδη το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, στο Βιβλιοπωλείο "Discover", Ώρα 13:30



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το βιβλιοπωλείο "Discover" και οι Εκδόσεις MVPublications
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου
του Αντώνη Νικοπολίδη

"Ο Αγώνας της ζωής μου"

το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 13:30μ.μ.
στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Πατρέως 30)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αντώνης Νικοπολίδης Β. Προπονητή Ολυμπιακού
Στέλιος Γιαννακόπουλος, Προπονητής Πανηλειακού
Θανάσης Ασπρούλιας, Δημοσιογράφος

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παρουσιάσει το βιβλίο του,
θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπά του.



«Ο αγώνας της ζωής μου» τιτλοφορείται το βιβλίο του Αντώνη Νικοπολίδη που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 13:30 στο Βιβλιοπωλείο "Discover" (Πατρέως 30,Πάτρα,Τηλ.2610624916).

Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της διαδρομής του, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο από τους ήρωες του Euro 2004 και κατά συνέπεια τους σούπερ σταρ της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δοκιμάζει να καταγράψει την κοινωνική και αθλητική διαδρομή του μέσα από μία αυτοβιογραφία.

Το βιβλίο «Αντώνης Νικοπολίδης – Ο αγώνας της ζωής μου» εκδίδεται από την MVPublications, μία εκδοτική εταιρία που αποκλειστικό στόχο έχει να καλύψει το χώρο της αθλητικής αυτοβιογραφίας (και σε δευτερεύοντα ρόλο της βιογραφίας) σε ελληνικό επίπεδο, μέσα από ένα διαφορετικό ύφος, όπου ο κοινωνικός ρόλος του εκάστοτε αθλητή, αναδεικνύεται ισάξιος της αθλητικής οντότητάς του. Διότι οι μεγάλες Έλληνες άνθρωποι των σπορ, έχουν πολλά να διδάξουν στους διαδόχους τους μέσα από προσωπικά βιώματα και στάσεις ζωής, που ίσως να μην αφορούν αποκλειστικά αθλητικούς άθλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου