Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Discover your way! Bookstore, Studying, coffee, snacks


Το φημισμένο Discover άλλαξε και δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από ένα χώρος που εμπνέει το διάβασμα.
Πλέον  ο πρώτος όροφος του, φιλοξενεί το café "Discover your way” στο οποίο ο καφές συνδυάζεται με βιβλία από το ειδικό κατάστημα στα άνετα ξύλινα στρογγυλά τραπέζια του ειδικά διαμορφωμένου χώρου και σε αναπαυτικούς καναπέδες!
Το Discover άλλαξε φιλοσοφία και κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα  στην οδό Πατρέως 30 εκεί που χρόνια τώρα αποτελεί προορισμό για τους «βιβλιοφάγους».


Με άρωμα καφέ το πρωί και τη δυνατότητα να δουλέψει κανείς στο φορητό υπολογιστή του, το μεσημέρι να σερβίρονται νόστιμα clubs– hamburgers– τόστ, σαλάτες και πολλά ακόμα και το βράδυ να μπορείτε να μείνετε "χαμένοι" από το διάβασμα των αγαπημένων σας βιβλίων.


Ένας χώρος αφιερωμένος στην τέχνη και το διάβασμα σε συνδιασμό με καφεδάκι και την μελέτη να συνδυάζονται.


Στην καρδιά της Πάτρας (Πατρέως 30), φοιτητές, επαγγελματίες, μαθητές αλλά και απλοί πολίτες, έχουν πλέον το δικό τους χώρο, το "Discover your way"! Ανανεωμένο και διαμορφωμένο ως το πιο μοντέρνο καφέ της πόλης, με τις πιο γευστικές λιχουδιές, διατηρώντας την πιο ενημερωμένη βιβλιοθήκη με νεότερες και κλασσικές διαχρονικές εκδόσεις, τώρα, το "Discover your way", αποτελεί την μοναδική σας επιλογή για να συνδυάσετε το διάβασμα, το σερφάρισμα στο ίντερνετ, με τους απίστευτους γευστικούς πειρασμούς. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου