Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Bazaar Βιβλίων & CD από το DISCOVER your way!Bazaar Βιβλίων & CD από το DISCOVER your way!

Μια μοναδική ευκαιρία μπορούν να ανακαλύψουν οι λάτρεις του βιβλίου στο Βιβλιοπωλείο DISCOVER, το οποίο διοργανώνει BAZAAR βιβλίων και CD-DVD στο χώρο του από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 31 Αυγούστου. 
Το βιβλιοπωλείο DISCOVER σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τη δική σας καλοκαιρινή συντροφιά μέσα από μια μεγάλη  γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 1€ έως 9€.
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές με μεγάλη έκπτωση λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. 
Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.
Ένας μοναδικός συνδυασμός βιβλίων και CD DVD που δε θα αφήσει κανέναν μόνο του φέτος το καλοκαίρι. 
Σας περιμένουμε στο χώρο του βιβλιοπωλείου Πατρέως 30.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου