Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Παρουσίαση βιβλίου "Μεγαλώνοντας την Αγάπη" της Άλκηστης Κόλλια και του Πάρη Πάτρα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:30, στο Ξενοδοχείο "Βυζαντινό"
Ένα σύγχρονο ζευγάρι που μας κάνει κοινωνούς όλων των δυσκολιών που αντιμετώπισε ώσπου να στεριώσει την οικογένεια, με μόνο όπλο καί σύμμαχο την αγάπη: την Αγάπη με Α κεφαλαίο που είναι η μικρή τους κόρη και με Αλφα ακόμα πιο μεγάλο που είναι το θείο αυτό δώρο που για να το νοιώσει κανείς πρέπει να αγωνισθεί, να θυσιαστεί και να γνωρίσει την αυταπάρνηση!

Το βιβλίο γράφτηκε από δύο πατρινούς συγγραφείς και με μεγάλη
χαρά θα τους παρουσιάσουμε την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015,
και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ
στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου 106, στην Πάτρα

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κα Αφροδίτη Δημητρακοπούλου Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης
Καλαβρυτινών Πάτρας (Αναγνώστρια)
Κείμενα θα διαβάσει η κα Σοφία Δεδότση.Οι συγγραφείς συνδυάζουν τη γραφή τους και τις εμπειρίες τους δημιουργώντας μια γοητευτική νουβέλα. Η άκρως επίκαιρη ιστορία τους πάνω στις σχέσεις ενός ζευγαριού περιγράφεται με μοντέρνες και δροσερές λέξεις, προσπαθώντας να ξεδιπλώσει τα σύγχρονα μπερδεμένα συναισθήματα που βιώνουν οι νέοι. Η αγαπημένη κόρη τους η Αγάπη, είναι η έμπνευση για την πολυπόθητη μαθηματική εξίσωση της πραγματικής Αγάπης και την εκλογίκευσή της μέσω του "Θεωρήματος της Αγάπης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου